Over ons

Kom te weten over ons

Over ons

DK Schilderwerken heeft al jarenlange ervaring in schilderwerkzaamheden. Schilderwerk is een vak apart. Hier komt veel meer bij kijken. Zo doen wij naast het sauzen van muren ook kozijnen schilderen, houtrotreparaties uitvoeren, behangen, glas zetten en tochtstrippen plaatsen. Daarnaast behoren kleine timmerwerkzaamheden ook tot onze dienstverlening. Hieronder valt:
  • Neuslatten vervangen
  • Glaslatten vervangen
  • Dorpels vervangen
Wat is onze focus

Ons doel

DK-schilderwerken streeft ernaar om uit te groeien tot de voorkeurspartner voor schilderoplossingen, erkend om zijn uitmuntendheid en innovatie.

Onze visie

DK-schilderwerken streeft ernaar om door meesterlijk vakmanschap en creativiteit de wereld te verfraaien. We geloven in het transformeren van ruimtes en emoties met kleurrijke penseelstreken, en streven naar duurzaamheid en kwaliteit in elk project. Onze visie is om inspirerende schilderoplossingen te bieden die de tand des tijds doorstaan en blijvende indrukken achterlaten.

Onze missie

Bij DK-schilderwerken is onze missie om innovatieve, hoogwaardige schilderdiensten te leveren die de verwachtingen overtreffen. We engageren ons om klantgerichte oplossingen te bieden die zowel esthetisch als functioneel zijn. Met gepassioneerde schilders streven we ernaar om omgevingen te creëren die vreugde, comfort en inspiratie brengen. Onze inzet voor vakmanschap, betrouwbaarheid en samenwerking drijft ons om bij te dragen aan de schoonheid van elke ruimte die we aanraken.
Ons team

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit Daniël en Niels die een grote dosis aan ervaring hebben. Echter is ervaring niet ons enigste pluspunt. Zo zijn wij zeer betrokken en denken wij oplossingsgericht om tot het gewenste resultaat te komen. Afspraken die worden gemaakt zijn bij ons van groot belang, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.
Daniël en Niels
Wij zijn momenteel voornamelijk actief in Bemmel, Huissen, Elst, Oosterhout, Haalderen, Gendt en Lent. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen

U kunt eenvoudig contact opnemen via onderstaand formulier. Er wordt een e-mailbevestiging van uw bericht gestuurd als wij uw bericht in goede orde hebben ontvangen
Copyright 2024   ©   DK Schilderwerken

Winterkorting  •   Krijg 10% korting t/m eind februari 2024 op binnen schilderwerk.