Buitenschilderwerk

decorative

Buitenschilderwerk voor jouw woning!

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor al jouw buitenschilderwerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de buitenkant van woningen en bedrijfspanden. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak, garanderen wij kwaliteit en vakmanschap. Niks is mooier dan het hebben van een mooie buitenkant dat opvalt door de manier waarop het is geschilderd. Wij kunnen jou daarmee helpen!

Kwaliteit staat voorop

Wij begrijpen als geen ander dat het schilderen van de buitenkant van een pand een grote investering is. Daarom zetten wij alles op alles om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige verfsoorten en materialen, zodat het schilderwerk langdurig mooi blijft en goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Voorbereiding is essentieel

Voordat we beginnen met het schilderen van de buitenkant van jouw woning of pand, zorgen wij voor een goede voorbereiding. We inspecteren de ondergrond, wassen en schuren het houtwerk grondig en zorgen voor een goede hechting tussen de verf en de ondergrond. Dit zorgt voor een optimaal resultaat en voorkomt vroegtijdig loslaten of bladderen van de verf.

Professionele uitvoering

Ons team van ervaren schilders gaat professioneel te werk bij het schilderen van de buitenkant van jouw woning pand. We werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat alles netjes en strak wordt afgewerkt. Een ander pluspunt is dat wij werken met Festool stofzuigers die ervoor zorgen dat er zo min mogelijk stof naar binnen waait. Daarnaast houden wij rekening met jouw wensen en zorgen we voor een minimale overlast.

Advies op maat

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kleur en verfsoort voor jouw pand geen gemakkelijke opgave is. Daarom staan wij altijd klaar om jou hierin te adviseren. Onze ervaren schilders hebben kennis van de laatste trends en kunnen je voorzien van advies op maat. Zo zorgen we ervoor dat het schilderwerk perfect past bij de uitstraling van jouw pand.

Buitenschilderwerk laten verrichten?

Is jouw huis toe aan een frisse uitstraling? Bij DK Schilderwerken staan we paraat voor professioneel buitenschilderwerk. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij samen kunnen werken om jouw woning te voorzien van een duurzame en esthetisch verantwoorde verflaag. Jouw huis verdient de beste zorg, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat het er weer als nieuw uitziet!

Hoe gaan wij te werk?

Voorbereiding

Inspecteer de buitenkant grondig, repareer beschadigd hout, verwijder losse verf, en reinig het oppervlak grondig om een goede hechting te garanderen.

Schilderen

Kies hoogwaardige buitenverf en breng deze gelijkmatig aan met rollers en kwasten. Zorg voor meerdere dunne lagen voor optimale dekking.
Vraag offerte aan

Afwerking

Laat de verf volledig drogen en inspecteer het werk op onvolkomenheden. Ruim op en bewonder je vernieuwde, beschermde buitenkant.

Contact opnemen

U kunt eenvoudig contact opnemen via onderstaand formulier. Er wordt een e-mailbevestiging van uw bericht gestuurd als wij uw bericht in goede orde hebben ontvangen
Copyright 2024   ©   DK Schilderwerken

Winterkorting  •   Krijg 10% korting t/m eind februari 2024 op binnen schilderwerk.