Behangen

decorative

Behang werkzaamheden

Heb je de perfecte look al voor jouw ruimte in gedachten? Durf je het niet aan om het behang zelf aan te brengen? Dan zijn wij het geschikte bedrijf om jouw muren te laten behangen. Onze professionals komen eerst langs om te kijken om wat voor soort behang het gaat. Hier moeten onze materialen namelijk op aangepast worden. Om onze werkzaamheden op de meest perfecte manier uit te kunnen voeren werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen voor het beste resultaat.
Indien gewenst kunnen wij adviseren betreft behangkeuzen, kleuren, patronen en stijlen. Of je nou behang nodig hebt voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of kinderkamer. Behangen van het huis kan zorgen voor fijne leefomgeving.

Ervaringen van onze schilders

Onze schilders zijn echte professionals in het aanbrengen van behang. Het proces van behang aanbrengen kan als een uitdaging worden aangezien. Voor ons in ieder geval niet! Door de tijd te nemen zorgen wij ervoor dat alle stopcontacten en hoeken netjes afgewerkt worden.
Er zijn verschillende behangsoorten die aangebracht kunnen worden. Zo kunnen wij de volgende behangsoorten aanbrengen:
  • Vinyl
  • Behangpapier
  • Zelfklevend behang
  • Renovlies behang
Wij kunnen hierbij adviseren en een vrijblijvende offerte uitbrengen. De staat van de muren en ondergrond is namelijk van groot belang. Neem contact met ons op voor meer informatie over het behangen!

Waarom kiezen voor DK Schilderwerken?


Kwaliteit boven Alles: Ons behang is vervaardigd volgens de hoogste normen, wat zorgt voor duurzaamheid en een langdurige visuele impact.

Professioneel Advies: Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte behang voor jouw ruimte, rekening houdend met je smaak, budget en de technische vereisten.

Vakkundige Installatie: Laat het behangen over aan ons deskundig team. We zorgen ervoor dat elk vel behang perfect wordt aangebracht voor een naadloos resultaat.

Veelzijdige schilders: Niet alleen kunnen we je helpen bij het behangen, wij zijn ook gespecialiseerd in behangen, buitenschilderwerk en houtreparatie.

Hoe gaan wij te werk?

Voorbereiding

Maak de muren glad en schoon, verwijder oud behang, vul scheuren op, en breng een primer aan voor een glad oppervlak.

Behangen

Knip behang op maat, breng lijm gelijkmatig aan op de achterkant, en plaats het voorzichtig op de muur, strijk luchtbellen glad.
Vraag offerte aan

Afwerking

Snijd overtollig behang langs de randen af, controleer op eventuele onvolkomenheden en laat het behang goed drogen voor een prachtige, afgewerkte look.

Contact opnemen

U kunt eenvoudig contact opnemen via onderstaand formulier. Er wordt een e-mailbevestiging van uw bericht gestuurd als wij uw bericht in goede orde hebben ontvangen
Copyright 2024   ©   DK Schilderwerken

Winterkorting  •   Krijg 10% korting t/m eind februari 2024 op binnen schilderwerk.